Ilyenek vagyunk

Az idei “Ilyenek vagyunk” előadás pénteken lett volna, de Covid19 közbeszólt, így most mindenki otthon küzd az elektronikus tanulással. A facebook-ot végre arra használja, amire kitalálták, kapcsolattartásra a barátokkal, ismerősökkel. Furcsa érzés kerít hatalmába mindenkit, hiányzik az iskola, a barátokkal való poénkodás, mert élőben más minden.
Büszke vagyok rátok, mert a tanártársaimtól is azt hallom és magam is tapasztalom, hogy a többség szorgalmasan dolgozik. Aki dolgozik, annak jár a pihenés és a szórakozás is! Jövő héten csütörtökön kezdődik a szünet, szórakozásnak meg nézzétek meg a tavalyi “Ilyenek vagyunk” műsort, ami az alábbi linken érhető el.

Ilyenek vagyunk 2019

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Kedves Kollégák!

Megemelem a kalapom mindenki előtt!
Ez a hét mindenkit új kihívások elé állított, az iskolákban még soha nem volt ilyen, és mégis mindenki helyt állt.
Hosszasan ecsetelhetném, hogy kollégáim, tanulóink és a szülők mi mindent megtettek, hogy működőképesek legyünk. Lehet, hogy még néhol döcög a szekér, de halad.
Legyünk türelmesek egymáshoz, próbáljunk együttműködni.
Még egyszer szeretnék mindenkinek a legőszintébben gratulálni a kialakult helyzetben nyújtott hozzáállásához.

A jelszó most: MARADJ OTTHON!
Jó egészséget MINDENKINEK!

Paczur István
Tagintézmeny vezető

Fontos változás!

Tisztelt Szülők!
A tegnapi esti bejelentés alapján 2020. március 16-tól, azaz hétfőtől határozatlan ideig tantermen kívüli, digitális munkarend lesz érvényben. Ennek értelmében a tanulók nem mehetnek az iskolába. A mai és holnapi nap folyamán ha újabb információkat kapunk természetesen tájékoztatjuk Önöket.

Nyílt nap

Kedves Szülők!

Értesítjük Önöket, hogy a 2020.március 17-ére meghirdetett nyílt napunk ELMARAD a koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel.
Megértésüket köszönjük.