Aktualitások
Elektronikai Hulladékgyűjtés
2017. szeptember 14.

Környezetünk védelme érdekében fontos a háztartásokban keletkező elektronikai hulladékok összegyűjtése.
Iskolánk 2017. október 19-én elektronikai hulladékgyűjtést szervez. A gyűjtőponton a háztartásban működésképtelenné vált elektronikai eszközök 2017.október 17-18-án adhatók le.

Ovis torna
2017. szeptember 15.
Fogadóóra
2017. szeptember 15.

Iskolánkban 2017. október 2-án, hétfőn fogadóórát tartunk 17:00 - 18:00 óra között. Ekkor az iskola minden pedagógusa egy időben elérhető lesz, lehetőséget adva a szülőknek arra, hogy gyermekük munkájáról, fejlődéséről minden tantárggyal kapcsolatban információt szerezhessenek.

Bál
2017. szeptember 15.
Boldog Iskola cím
2017. szeptember 7.

A magyarországi Jobb Veled a Világ alapítvány által működtetett Boldogság Intézet hirdetett egy pályázatot a Boldog Iskola cím elnyerésére azzal a céllal, hogy az iskolai mindennapokban a tananyag mellett helyet kapjon a gyerekek pozitív életszemléletének kialakítása, érzelmi intelligenciájuk fejlesztése. Az alapítvány 2014-ben indította el Boldogságóra programját, melynek fővédnöke prof.dr. Bagdy Emőke. A program kiemelt küldetése, hogy a pozitív pszichológia eredményeire építve adjon ötleteket és módszertani segítséget a boldogságra való képesség fejlesztéséhez az iskolás korosztály számára. Iskolánk a sikeres pályázata eredményeként elnyerte a Boldog Iskola címet. Így ebben a tanévben alsó és felső tagozaton egyaránt bekerülnek a boldogságórák a tanórák közé. A programhoz csatlakozó osztályokban olyan témák kerülnek majd feldolgozásra, mint az optimizmus gyakorlása, megbocsátás, hála, a kapcsolatok ápolása, boldogító jócselekedetek, egymás elfogadása.